U realizaciji projekta “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je i kompanija “GAS PETROL ” i donirala stolariju za kabinet naših stolara. Donirana stolarija je ugrađena , a kabinet sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju praktične nastave. Hvala Vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja! Hvala Vam što ste nam olakšali svakodnevnu realizaciju nastavnog procesa 💙💛!!

Kompanija “GAS PETROL” 💛💛

Već deset godina kompanija ”Gas Petrol” je prisutna na području kako Tešnja tako i susjednih gradova. Snabdijevanje prije svega domaćinstava plinom, kao i distribucija nafte i naftnih derivata učinili su da ime i usluga Gas petrol-a bude prepoznatljiva.

Pozitivna iskustva korisnika i stalno širenje ponude inicirali su da se upravo u ovoj desetoj godini menadžment ove firme odluči i za otvaranje svoje prve benzinske pumpe u Tešnju.
Gas petrol ima kvalitetnu organizaciju logistike plina , odnosno dobave, skladištenja, točenja LPG autoplina i dostave za kućnu upotrebu.Trenutno vrše besplatnu dostavu plina za domaćinstva do 100 kilometara udaljenosti.

Svakako treba istaknuti da su za svoje kupce obezbijedili uredno snabdijevanje plinom od svojih dobavljača – renomiranih proizvođača dugogodišnje tradicije iz regiona. Ujedno vrše i snabdijevanje fizičkih i pravnih lica plinom u cisternama za potrebe centralnog grijanja.