Direktorica Jasminka Mujkanović organizovala je prijem za učenicu generacije Lejlu Himzić i učenice koje su dobile posebne diplome Dženanu Ogrić i Dženetu Mudrov .

Našoj redakciji , koju čine profesorica Nadina Bešlagić i profesor Sakib Ahmić, bilo je zadovoljstvo prisustvovati ovom svečanom prijemu , razgovarati i družiti se s našim predivnim učenicama.

👩‍🎓👩‍🎓One su postigle izvanrednan uspjeh tokom školovanja, ali su se iskazale i u brojnim vannastavnim aktivnostima.

🌹🌹Uvijek se veselimo ovakvim inspirativnim druženjima koja su prepuna pozitivne energije i entuzijazma, njihove želje za novim znanjem koje će stjecati na visokoškolskim ustanovama , njihova nada u bolju i ljepšu budućnost naša je inspiracija za dalje, ali i potvrda koliko je naš posao plemenit i lijep.

Bilo je zanimljivo čuti njihova razmišljanja o važnosti obrazovanja žena, njihovoj ulozi u savremenom društvu i ravnopravnosti spolova.

Poručile su mlađim generacijama :

Znanje je bogatstvo koje vam niko ne može uzeti, to je vaše vlasništvo i u budućnosti trebate ga iskoristiti na najbolji mogući način !!

Snove i želje trebate slijediti, jer mogu se ostvarite ako ste dovoljno hrabri da ih slijedite!!

🌹🌹Lejla, Dženana i Dženeta želimo vam sreću i uspjeh u daljem životu i obrazovanju , neka vam predanost , ljubav , marljivost i upornost budu vodilje za novi početak koji je pred vama !