U realizaciji našeg projekta “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovale su firme STAR- S i Nekretnine Star- S Tešanj i velikodušno donirale stolariju za dvije učionice. Donirana stolarija je već ugrađena, a naše učionice broj 4 i broj 7 sada izgledaju ljepše i imaju bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa. Hvala vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole na doniranoj stolariji!
Hvala vam što ste društveno odgovorne firme koje prepoznaju važnost obrazovanja !
Osjećamo se posebno i sretno što mislite na nas 💙💛!!

STAR-S Tešanj – Zlatarna Dar 💛

Primarna djelatnost firme Star-S d.o.o. je uvoz i distribucija zlatnog, srebrnog i dijamantnog nakita kroz lanac prodavnica prepoznatljivog brenda Zlatarna Dar.
Sa mrežom vlastitih maloprodajnih objekta prisutni su u najvećim tržnim centrima u BiH, poput: SCC i Alta Sarajevo, Bingo City Centar Tuzla i Maglaj, Grand centar Ilidža, Etna Gračanica, Tešanj, Doboj Jug i mnogim drugim.
Pored navedenog bave se i uvozom i veleprodajom svjetski poznatih marki satova, prisutni su u gotovo svim gradovima na području cijele Bosne i Hercegovine.
Njihova djelatnost je i proizvodnja, uvoz i distribucija ambalaže za nakit i satove, opreme, galanterije, te mašina i hemijskih proizvoda za zlatarske radnje i radionice nakita od plemenitih metala.

NEKRETNINE STAR-S💙

Firma Nekretnine Star-S d.o.o. je najmlađa firma u sklopu StarGroup, osnovana u Tešnju. Djelatnost firme je investiranje, organizacija i izgradnja stambeno- poslovnih objekata, kao i iznajmljivanje i upravljanje vlastitim nekretninama ili nekretninama uzetim u zakup. Izgradili su preko 100 stambenih jedinica , kao i veći broj poslovnih prostora i garaža.
U sklopu novog stambeno – poslovnog objekta, koji je u izgradnji, planiraju i u centru Jelaha 2025. godine otvaranje hotela s 20 luksuznih soba. Djelatnost proširuju i na isporuku toplotne energije za stambene i poslovne objekte, djelimično iz obnovljivih izvora. U njihovim prostorijama posluju neki od renomiranih brendova poput Pepca, Poliklinike Al-Tawil i mnogih drugih.