U realizaciji našeg projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma MFC i donirala stolariju za učionicu broj 12. Donirana stolarija je ugrađena, a naša učionica sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za svakodnevnu realizaciju nastavnog procesa. Zahvaljujemo se firmi MFC na iskazanoj darežljivosti i dobročinstvu. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja! 💙💛

Firma MFC Sarajevo

Firma MFC Sarajevo osnovana je 2015. godine na temelju dvadesetogodišnjeg iskustva njenog osnivača u sferama Projekt Management-a, Consulting-a i Ulaganja u nekretnine.

Ono što odlikuje MFC su jaki inostrani investitori i jak inostrani kapital.
U proteklom periodu su realizovani neki kapitalni projekti poput: Sarajevo Waves stambeno-poslovnog naselja, Ilidža Walk stambeno-poslovnog objekta, Ilidža-River stambeno-poslovnog objekta, Royal Terrace stambeni objekti na Jalbaničkom jezeru, Osijek 72 naselje luksuznih villa, i mnogo drugih projekata koje možete pogledati na web stranici firme.

Misija MFC-a je usmjerena prema maksimalizaciji potencijala bosanskohercegovačkog tržišta usmjeravanje inostranog ili domaćeg kapitala u sektor nekretnina, a poslovna filozofija temelji se na trudu, radu i poštenju.