U realizaciji našeg projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma Adenal i donirala stolariju za učionicu broj 10. Donirana stolarija je ugrađena, a naša učionica sada izgleda ljepše i ima mnogo bolje uslove za kvalitetniji rad i učenje. U ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole zahvaljujemo se firmi Adenal na ovoj vrijednoj donaciji .
Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja !!💙💛

Firma Adenal Jelah

Firma Adenal se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem PVC i ALUMINIJSKE stolarije. Njihov proizvodni program obuhvata proizvodnju i ugradnju svih vrsta ulaznih vrata ,prozora, balkonskih vrata, kliznih stijena, harmonika stijena, staklenih bašti, izloga, sve vrste roletni, komarnika, prozorskih klupica, rolo garažnih vrata, te sekciona garažna vrata i automatska senzorska vrata. Cijelokupan proces izrade se obavlja na najmodernijim postrojenjima za izradu PVC i ALU stolarije.
Njihovo osoblje sačivanjava stručni i kompetentno osposobljeni tim koji Vam može ponuditi kompletno rješavanje složenih zahtijeva. Posao koji rade predstavlja timski biznis, što dodatno pojačava odgovornost prema klijentima.

ADENAL Vam garantuje vrhunsku uslugu, najkvalitetnije proizvode i zadovoljne klijente.

Njihova misija je stvaranje snažne i stabilne kompanije za proizvodnju i ugradnju PVC i ALU stolarije u BiH, zemljama okruženja i Evropskoj uniji.

Njihova vizija je da ostanu poželjan partner, poznat po visokom nivou kvaliteta i usluga.
Za vrlo kratko vrijeme i na najbolji mogući način njihovi proizvodi će biti postavljeni u Vaše stambene i poslovne prostorije.