U realizaciji našeg projekta “Jedan privrednik , jedna učionica ” učestvovala je i firma Aluplastic Systems Jelah. Donirana stolarija je ugrađena i naša učionica broj dva sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za još kvalitetniji rad i učenje. U ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole zahvaljujemo se od srca firmi Aluplastic Systems na ovoj vrijednoj donaciji💙 💙 koja ima veliki značaj za sadašnju generaciju učenika, ali i za buduće generacije .

Osnovna djelatnost firme Aluplastic Systems usmjerena je ka proizvodnji PVC i ALU stolarije i proizvoda od plastične mase .
U procesu izrade stolarije insistiraju na odabiru najkvalitetnijih materijala s ciljem postizanja vrhunskih rezultata.
Glavni cilj firme je pružiti kvalitetne proizvode klijentima, stoga PVC stolariju izrađuju koristeći profile koji zadovoljavaju standarde Evropske unije.
Plasman njihovih proizvoda obuhvata kako lokalno, tako i evropsko tržište, pri čemu veći dio proizvodnje ide ka Evropi. Uvjereni su da će njihova posvećenost kvalitetu i inovacijama nastaviti da ih vodi ka uspjehu na tržištu, te da će ostvariti svoje ciljeve i proširiti svoje poslovanje na globalnom nivou.
Vizija firme je : ” Postati prepoznatljiv proizvođač PVC stolarije, te pružiti klijentima više od očekivanog. “
Njihovi proizvodi odgovaraju zahtjevima modernih klijenata koji traže elegantan dizajn, praktičnost i funkcionalnost koja unapređuje svakodnevnicu 💙💙.