Kraj nastavne godine je vrijeme kojem se posebno radujemo, sumiramo rezultate rada, nagrađujemo naše uspješne i vrijedne učenike, ispraćamo naše maturante i dočekujemo novu generaciju učenika. Sve bi to nekako stalo u tri riječi – nada, optimizam i ljepota.
Upravo bismo tako opisali i svečanu dodjelu posebnih diploma koja je upriličena u petak, 18.06.2021 . , u kancelariji kod naše direktorice Jasminke Mujkanović.
Posebna diploma uručena je Tariku Ibrahimoviću, učeniku generacije za školsku 2020 /2021. godinu i Sejli Ibrahimović za postignute izvanredne rezultate u učenju i vladanju tokom četverogodišnjeg školovanja . Pored posebnih diploma učenicima su uručeni i prigodni pokloni.
Svečanoj dodjeli prisustvovali su i njihovi razrednici, profesorica Lejla Ćerimagić i profesor Besim Salkić.
Direktorica Mujkanović čestitala je učenicima na postignutom uspjehu u učenju i vladanju, ali i odličnim rezultatima u vannastavnim aktivnostima.
Uspjeh naše škole ne bi bio moguć bez ovako vrijednih učenika koji svojim znanjem, vještinama , radom i izuzetnim zalaganjem predstavljaju našu školu na najbolji mogući način , veoma smo ponosni na sve vas.