⌛️⏰️Kraj kalendarske godine idealno je vrijeme da sagledamo i da se prisjetimo šta smo sve napravili kroz proteklih dvanaest mjeseci.
❤️ Podijelili smo s vama mnogo lijepih i inspirativnih priča. Stvarali smo zajedničke uspomene kroz predivna druženja i putovanja, koja su uvijek bila ispunjena iskrenim emocijama i trenucima istinske sreće.
🥇🥈🥉Takmičenja na kojima su naši učenici ostvarivali zapažene rezultate, različite edukacije i projekti obogatili su naše iskustvo i učinili nas beskrajno ponosnim.
🙎‍♀️🙎Nakon odlične promocije naše škole i zanimanja, uslijedila je velika zainteresovanost učenika osnovnih škola za Mješovitu srednju školu. Tražilo se mjesto više , upisali smo 12 odjeljena koja broje po 28 , a neka i 30 učenika.

💑👭👫Iako smo beskrajno ponosni na rezultate i postignuća naših učenika na raznim takmičenjima , ono što nas posebno usrećuje i grije srce i dušu , jeste humanost i dobrota naših učenika. Mnogo puta smo u protekloj godini pisali o aktivnostima učenika kroz koje su donosili radost ondje gdje je bilo najpotrebnije . Poticanje na volontiranje i razvijanje empatije i osjećaja pripadnosti lokalnoj zajednici obilježili su 2023. godinu u našoj školi.

💞💞Nadamo se da će nam i naredna godina biti uspješna i ispunjena lijepim i sretnim trenucima. U novoj godini ćemo, baš kao i do sada, cijeniti prave vrijednosti , ljudskost , zagrljaj i riječi podrške.
U nastavku pogledajte neke od lijepih trenutaka iz 2023. godine kojih ćemo se još dugo sjećati 🥰🥰!