U realizaciji našeg projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je Pizzerija Fontana i donirala stolariju za mašinsko – saobraćajni kabinet. Donirana stolarija je ugrađena i kabinet sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniji rad i realizaciju praktične nastave. U ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole zahvaljujemo se od srca Pizzeriji Fontana na ovoj vrijednoj donaciji💙💛!! Sretni smo što mislite na naše učenike, ali i sve buduće generacije koje će se obrazovati u našoj školi!!

Pizzerija Fontana 💛💛

  1. juna 1999. godine, kada je porodica Brka otvorila Pizzeriju Fontana, ona je postala nezaobilazno odredište za sve ljubitelje ukusnih pizza i neodoljivog roštilja. Osim hrane, Fontana nudi i ugodan ambijent u kojem možete uživati s porodicom i prijateljima. I nakon 25 godina ona je neizbježno odredište za sve ljubitelje dobrog jela i druženja. Porodična tradicija traje, a njihova strast za pripremom vrhunske hrane ostaje nepromijenjena. Jela pripremaju koristeći samo najkvalitetnije sastojke i svježu hranu. Vrhunski
    kvalitet hrane i usluge uvijek iznova privlače goste da posjete Fontanu.
    Ipak, ono što ovu pizzeriju izdvaja od ostalih, je porodična tradicija bavljenja ugostiteljstvom i prekrasna domaća atmosfera u kojoj se svi gosti osjećaju poput člana porodice Brka, koja već više od dvije decenije uspješno vodi ovaj posao i brine o svakom detalju 💙💛!!