U realizaciji našeg projekta “Jedan privrednik , jedna učionica ” učestvovala je firma R- MAX i donirala stolariju za tekstilni kabinet. Naš kabinet sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa. Hvala Vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja💙💛!!

Firma R- MAX💛💛

R- MAX svoje poslovanje uspješno realizira i van granica Bosne i Hercegovine. Njihovi partneri su najbolja potvrda uspješnog poslovanja.
Nude rješenje za siguran i udoban dom!

Njihov core proizvod je dekorativni panel od plastičnih masa ili aluminija koji je rađen iz kvalitetnih materijala i po tehnologiji i standardima preuzetim od najiskusnih proizvođača u ovoj branši.

U mogućnosti su ponuditi rolo sisteme i proizvesti ulazna vrata po mjeri i individualiziranom vizualnom zahtjevu klijenata.
Savremene tehnologije i rad na CNC mašinama, te unapređenjem kvalitete proizvoda nastoje osigurati svoje tržišno učešće.
Sjedište prozvodnog pogona i prodaje R-MAX d.o.o. je u poslovnoj zoni ”VILA” na broju 28. u Tešnju.
U ponudi imaju više vrsta PVC panela i profila: standardni bijeli, zlatni hrast i antracit .
U pogonima posjeduju modernu CNC mašinu kojom izrađuju dekorativne panele i vrše usluge rezanja i graviranja po narudžbi.
Garažna vrata R-MAX izrađuju se s naglaskom na trajnost, sigurnost i estetiku. Vrata prave tačno po mjeri koja vam treba, a njihov dizajn pruža skladan izgled na objektu sa roletama. Standardno motorno daljinsko upravljanje možete nadograditi s upravljanjem preko pametnog telefona.
Kućni rolo sistemi vrlo su prikladnog i kompaktnog dizajna, koji prije svega pouzdano štite sobu od sunčeve svjetlosti i znatiželjnih očiju. Imaju svestran dizajn i izgledaju vrlo stilski i moderno.