U realizaciji našeg projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma Obnova Jelah i donirala stolariju. Donirana stolarija je ugrađena, a naša učionica broj 3 sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa. Hvala vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja . Hvala vam što ste iskazali svoju darežljivost i olakšali nam svakodnevni rad i učenje💙💛 !

OBNOVA d.o.o. Jelah, firma građevinskog materijala💙

Firma Obnova je počela s radom davne 1996. godine. U poslijeratnom periodu potražnja građevinskog materijala je rasla, a s njom i prodaja, tako da je Obnova za relativno kratko vrijeme uspjela da na našim prostorima vrati povjerenje kupaca i usmjeri ih na lokalno tržište. Obnova je dugogodišnjom uspješnom saradnjom s poznatim domaćim i svjetskim proizvođačima građevinskog materijala postigla zavidne rezultate u poslovanju. Postali su prepoznatljivi po saradnji s najpoznatijim proizvođačima građevinskog materijala, čiji su proizvodi dio Obnovinog raznovrsnog asortimana. U njihovom poslovanju kvalitet i zadovoljni kupci su na prvom mjestu. Snabdjeveni su građevinskim materijalima, alatima i specijalizovanom opremom, kao i kvalitetnim fasadnim sistemima i bojama za unutrašnju dekoraciju uz mogućnost toniranja na licu mjesta i odabira velikog broja različitih nijansi.
Obnova Jelah je suvlasnik čuvene kompanije TOP – DOM BiH , BANJA LUKA, čije su članice prestižne firme građevinskog materijala iz različitih bosanskohercegovačkih gradova 💙💛.