U realizaciji našeg projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma INTER i donirala stolariju za našu učionicu broj 11. Učionica sada izgleda ljepše, a učenici i profesori imaju bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa . U ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole zahvaljujemo se firmi INTER na vrijednoj donaciji. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja 💙💛!

Firma INTER, Tešanj 💙💙

Inter, Tešanj na području Bosne i Hercegovine jedan je od vodećih predvodnika novih evropskih trendova u proizvodnji i distribuciji betona, proizvodnji al-pvc stolarije, obradi profila za al- konstrukcije, fasade i otvore, proizvodnji betonskih konstrukcija, visokogradnji, zemljanim radovima, a što se ogleda u stalnom podizanju nivoa zadovoljstva kupaca, investitora, uposlenika i cjelokupnog Društva.

Razvijanje i održavanje poslovne izvrsnosti kroz kontinuirano unapređivanje znanja i vještina, implementaciju inovacija, novih trendova i savremenih tehnologija iz područja inženjeringa, proizvodnje i građenja, te njegovanje poslovnih odnosa s domaćim i stranim partnerima, koji se temelje na dugogodišnjem povjerenju i uspješnoj zajedničkoj saradnji.