U realizaciji našeg projekta “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma Glück Norm i donirala stolariju za ostavu našeg pomoćnog osoblja. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja ! 💙

Firma Glück Norm

Firmu Glück Norm 1996.godine osnovala je grupacija C.H.A. München, u to vrijeme vodeća grupacija za proizvodnju stolarije (PVC, ALU, drvo i fasade) u Evropi, kao 78. firmu u svom sastavu.
Glück Norm Tešanj pripadao je grupi njemačkih firmi koje već decenijama isporučuju kvalitetne i funkcionalne pojedine elemente, te i kompletne komponente za stambenu i industrijsku gradnju. Dugogodišnje iskustvo sa svim vrstama prozora i bezuvjetna želja da zadovolje mušterije, daju kupcu sigurnost da će kod nas dobiti proizvod njemačke kvalitete, za relativno pristupačnu cijenu.
Tehnika, izolacija i sigurnost funkcije su važni kriteriji na koje, uz dizajn, Gluck Norm polaže težište. Plastični prozori od PVC-a firme Gluck Norm dugog su vijeka i jednostavno se njeguju. Nadprosječno su otporni na vanjske vremenske utjecaje. Osim toga pružaju zaštitu protiv buke i zadržavaju toplinu. Ove kvalitete imaju ne samo svi prozori preduzeća Gluck Norm, nego i sav ostali pribor počevši od okova, stakla, roletni.
Odluka za prozore Gluck Norm znači sigurnost, jer iza tog preduzeća stoji tradicija velike njemačke firme građevinskih elemenata C.H.A. München.