U realizaciji našeg projekta “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma Danial’s i donirala stolariju za multimedijalnu učionicu. Donirana stolarija je ugrađena, a naša učionica sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa. Zahvaljujemo se firmi Danial’s na iskazanoj darežljivosti i dobročinstvu. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!

DANIAL’S Tešanj 💙💙

Vaš partner za miran san!

DANIAL’S je domaći proizvođač uniformi i zaštitne opreme, te pouzdan distributer naoružanja, municije i druge opreme za sve vaše potrebe.
Zadovoljan klijent – bio on vojnik, policajac, spasilac ili neko drugi – razlog je zadovoljstva čitavog društva. Zato njihova poslovna etika počiva na svijesti da profesionalnim poslovanjem učestvuju u stvaranju sigurnog i mirnog okruženja.
Ponosno naglašavaju činjenicu da je Danial’s domaća kompanija koja po najvišim svjetskim standardima proizvodi službene uniforme za različite korisnike, u rasponu od oružanih i sigurnosnih snaga, pa do medicinskih ustanova. Svi njihovi proizvodi izrađeni su od materijala vrhunske kvalitete, prilagođenih zahtjevima korisnika, te uz primjenu najsavremenijih tehnoloških i dizajnerskih rješenja.
Perjanica njihovog proizvodnog programa su taktičke vojne i policijske uniforme, dizajnirane i izrađene tako da podnesu i najveća opterećenja, ali i da korisniku ujedno pruže osjećaj ugodnosti pri nošenju. Taktičke uniforme se izrađuju u širokom dijapazonu modela, čime odgovaramo na speficične potrebe različitih specijalističkih službi.
Pored taktičkih uniformi, Danial’s proizvodi i svečane i radne uniforme, zaštitna odijela i kombinezone, bolnička odijela i uniforme, lovačka odijela i druge srodne proizvode, uz postizanje optimalnog odnosa kvalitete, estetike i cijene svih njihovih proizvoda.
Protektivni program, koji obuhvata širok dijapazon sredstava za ličnu balističku zaštitu, pozicionirao ih je u sami vrh proizvođača u regionu. Korisnicima nude i taktičke pancirne prsluke u svim stepenima zaštite, kao i pancire za prikriveno nošenje, te dodatnu opremu za balističku zaštitu, kao i širok spektar šljemova opšte i specijalizovane namjene. Svi njihovi proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i u sebi nose najsavremenija tehnološka rješenja, a testirani su i certificirani u prestižnim evropskim institutima.
Pored uniformi i obuće vlastite proizvodnje, Danial’s korisnicima nudi i taktičku i specijalnu odjeću drugih renomiranih proizvođača, kao i dodatnu opremu, poput jurišnih prsluka, opasača, kapa i šapki, rukavica i drugih proizvoda za kojima korisnici imaju potrebu.