U realizaciji našeg projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma Artizan Company i donirala stolariju za kuhinju koju koristi uprava naše škole. Donirana stolarija je ugrađena, a boravak u kuhinji je sada ljepši i ugodniji. Zahvaljujemo se firmi Artizan na vrijednoj donaciji. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!

Artizan Company 💙

Firma Artizan Company osnovana je krajem 2017. godine, sa sjedištem i skladištem u Mrkotiću, općina Tešanj. Osnovna djelatnost firme je proizvodnja i montaža PVC, ALU i drvene stolarije, proizvodnja alu, pvc i perforiranih kapija, proizvodnja roletni, komarnika, te proizvodnja i montaža pločastog namještaja.
Poslujemo na području cijele BiH, a svoje proizvode plasiramo i na zahtjevno inozemno tržište Francuske, Njemačke, Austrije, Švicarske, Italije i druge zemlje EU.

Moderna su , prilagodljiva i stabilna firma koja kvalitetom svojih proizvoda, usluga i procesa, te profesionalnim pristupom svojih uposlenika teži stvaranju zadovoljnih kupaca i stvaranju vodeće pozicije u području proizvodnje PVC i ALU stolarije u BiH i izvan nje.