U realizaciji našeg projekta “Jedan privrednik, jedna učionica ” svoj doprinos i podršku dala je Agencija Coding izrađujući pločice s nazivima firmi koje su bile naši donatori. Pločice s nazivima donatorskih firmi postavljene su u hodnicima pored učionica , radionica i pomoćnih prostorija kao znak zahvalnosti za podršku i dobročinstvo.
Firma Coding sa svojim kreativnim i originalnim idejama bila je naša dragocjena podrška tokom realizacije projekta. Hvala Vam iskreno i od srca, jer ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!

Agencija Coding 💙

Coding je kreativna agencija s originalnim idejama i modernim pristupom rješavanju kreativnih problema.

Firma CODING Tešanj registrovana je u decembru 2011. godine kao privatno društvo. Područja djelovanja firme su: Marketing, Edukacija, IT Consulting, Programiranje.

Mlad i školovan tim saslušat će i analizirati Vaše potrebe, te vam ponuditi adekvatno rješenje problema. Njihova deviza je : „ Pružite nam priliku, mi ćemo Vam dokazati da smo dostojni saradnje “!
U radu veliku pažnju posvećuju zadovoljenju estetike i funkcionalnosti internet stranica, brzom pristupu podacima i dobroj organizaciji posla.

Profesionalan pristup svakom zadatku, dobro planiranje resursa i vremena, garantuju Vam vrhunsku uslugu i udovoljavanje svim Vašim zahtjevima. Njihova primarna zadaća je izgraditi dobru i dugoročnu saradnju s poslovnim partnerima kroz profesionalan i kvalitetan rad. Od samog početka postojanja insistiraju na vrhunskoj kvaliteti radova, inovativnom pristupu u unapređenju sistema poslovanja i komunikacije s klijentima .

Brojnim klijentima nastoje pomoći u izradi najboljeg koncepta marketinga, smanjenju troškova izrade projekta i pomoći im u edukaciji i organizaciji ljudskih resursa unutar firme.