Dana 18.06. 2021. u 11 sati upriličen je svečani prijem kod direktorice naše škole Jasminke Mujkanović za najbolje učenike završnih razreda i predstavnike uspješne tešanjske firme Mann Hummel, direktora Mahmuta Galijaševića i rukovodioca službe za ljudske resurse Arjanu Krivdić. I na kraju ove nastave godine željeli su već tradicionalno nagraditi najbolje učenike završnih razreda iz zanimanja Tehničar za mehatroniku, Elektrotehničar računarstva i Obrađivač metala rezanjem.
Ovogodišnji nagrađeni učenici iz pomenutih zanimanja su:
Tarik Ibrahimović, Amar Jusufović i Bakir Mandžukić.
Direktor Galijašević je uručio učenicima priznanja, vrijedne novčane nagrade i prigodne poklone.
Veoma smo ponosni na našu dugogodišnju i veoma uspješnu saradnju sa firmom Mann Hummel, zahvalni smo im što pružaju priliku našim učenicima da obavljaju praktičnu nastavu, a po završetku školovanja veliki broj njih dobije i svoje prvo radno mjesto.
Ovo su zaista svijetli primjeri koji ulijevaju nadu mladim ljudima da i u našoj domovini znanje, vještine i rad mogu osigurati lijepu i perspektivnu budućnost.
Zahvaljujemo se našim dragim prijateljima iz Mann Hummela na vrijednim nagradama i što su našim maturantima uljepšali završetak školovanja.

 

 

 


By admin